Door op 'Accepteer' te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen.
Over ons

Welkom bij
Asbimotion

15+

jaar ervaring

...+

Afgewerkte projecten

. ton

Asbest verwijdert

98%

Klanttevredenheid

over ons

Experts in
wat we doen

Dé expert in asbestverwijdering met meer dan 15 jaar ervaring in zowel particuliere als industriële projecten. Wij staan voor een veilige en gezonde omgeving met een sterke focus op kwaliteit, veiligheid, en een klantgerichte service. Met een gekwalificeerd jong en dynamische team staan wij klaar voor elk project.

Vrijblijvende offerte
Vacatures

Openstaande posities

Deskundig en kort op de bal. Super om aan boord te hebben!

Michaël Schellekens

Zeer goed een vlotte service zeker een aanrader !

Sven Peeters

Asbimotion stond meteen klaar voor ons! Een echte krak in zijn vak die alles zeer verstaanbaar uitlegt, goed communiceert en zeer betrouwbaar is ! Bedankt !

Raphaëlle Segers

Faire prijs. Goede communicatie. Snel en proper gewerkt. Niets dan lof voor deze firma. Top werk.

Kim Gauthier

Vriendelijke, snelle en zeer professionele service. De opdracht werd onberispelijk uitgevoerd. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Kris Derieuw

Goede afspraken, snelle uitvoering en vooral een zeer duidelijke uitleg!

Katlijn

Door het foutief te werk gaan van een aannemer hadden wij een enorme Asbest contaminatie in ons huis waardoor dit onbewoonbaar was. Asbimotion zorgde hier voor een snelle tussenkomst. Zonder hen hadden we dit niet tot goed einde kunnen brengen. Joeri ging eerlijk, correct en professioneel te werk en stond steeds klaar met het nodige advies

Michiel Corthouts
reviews

Wat onze
klanten zeggen

Vraag nu je gratis
offerte aan

Offerte aanvragen