Een verplicht asbestattest

Vanaf 2032 moet iedere gebouweigenaar over een verplicht asbestattest beschikken in Antwerpen en bij uitbreiding in heel Vlaanderen.

Veiligheid voorop
Vaktechnische kennis
Scherpe prijzen

Op die manier wilt Vlaanderen het aanwezige asbest in kaart brengen en toewerken naar een asbestveilige omgeving. Bij Asbimotion uit Oud-Turnhout, nabij de stad Turnhout, kan je aankloppen voor alles omtrent asbest. Denk maar aan asbestadvies, de opmaak van een asbestinventaris, het beheer van asbestverwijdering, projectopvolging, en meer.

Een verplicht asbestattest laten opstellen in de omgeving van Antwerpen

In een verplicht asbestattest lees je in welk materiaal in een gebouw asbest aanwezig is en hoe je dat moet beheren of verwijderen. Om tot zo’n overzicht, oftewel een asbestinventarisattest te komen, moet je een asbestinventarisatie laten uitvoeren. De persoon die het verplicht asbestattest moet opmaken in Antwerpen of andere locaties in Vlaanderen, wordt bepaald door de wetgeving. In bepaalde gevallen kan je het als werkgever zelf doen, in andere gevallen zal je een gecertificeerd asbestdeskundige moeten inschakelen.

werkman

MEER VAN ONZE DIENSTEN ZIEN?

HEEFT U NOG
EEN VRAAG?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Laat u bijstaan bij de asbestinventarisatie van uw gebouwen en installaties

Er komt heel wat wetgeving kijken bij een asbestinventarisatie. Als asbestconsultant staan wij je graag bij, zodat je voldoet aan de huidige regelgeving. Heb je vragen over bepaalde asbesthoudende materialen of wil je meer weten over onze diensten, dan kan je altijd contact opnemen met ons gespecialiseerde team. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@asbimotion.be en via het nummer 0496 72 60 93. Wij beantwoorden zo snel als mogelijk al je vragen over het laten opstellen van een verplicht asbestattest in Antwerpen en andere zaken en kijken alvast uit naar een fijne samenwerking.

Asbimotion