Professioneel asbestadvies
bij al uw vragen en noden

Bij ons kunt u terecht voor professioneel asbestadvies.

Door de vele jaren ervaring in particuliere en industriële projecten, ben je bij Asbimotion uit Oud-Turnhout, nabij de stad Turnhout, op de juiste plaats voor al je vragen en kan je professioneel asbestadvies krijgen. Wij begeleiden je met professioneel advies rond asbest in Turnhout en de ruime omgeving van Antwerpen.

Professioneel asbestadvies voor alle soorten projecten

Als asbestconsultant is Asbimotion dé ideale partner voor professioneel advies omtrent asbest. Wij staan namelijk aan je zijde gedurende het volledige asbestproject. Zo voeren we een vooronderzoek uit en zorgen we ervoor dat je beschikt over de verplichte asbestinventaris. Na een inspectie op de locatie, stellen we een algemeen rapport op en geven we onafhankelijk, professioneel advies rond asbest.

werkman

MEER VAN ONZE DIENSTEN ZIEN?

HEEFT U NOG
EEN VRAAG?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer dan alleen professioneel advies rond asbest 

Ons professioneel asbestadvies gaat verder dan het algemeen rapport. Wij kunnen je ook onafhankelijk, professioneel advies geven over welke verwijderingsfirma geschikt is voor je project. Daarbij gaan we steeds op zoek naar de beste erkende verwijderaar, rekening houdend met de prijs en de kwaliteit. Om tot de juiste saneerder te komen, quoteren we alle mogelijke saneerders op volgende, noodzakelijke kenmerken:

  • Beschikt de verwijderaar over de vereiste erkenningen en conformiteit met de wet?
  • Beschikt de verwijderaar over voldoende kennis en ervaring om asbest te verwijderen?
  • Is de gevraagde prijs representatief voor je project?
  • Kan de dienst tijdig aangeboden worden?

Professioneel asbestadvies krijgen van ons bedrijf is dus een totaalpakket.

werkman

BENIEUWD NAAR ONZE ANDERE DIENSTEN?

Neem contact op met ons voor meer info rond professioneel asbestadvies

U zit ongetwijfeld met heel wat vragen over het professioneel advies dat wij geven omtrent asbest. Wij staan dan ook altijd klaar om je verder te helpen. Neem dus zeker contact op met ons team van experten om meer te weten te komen over het professioneel asbestadvies dat wij geven. Stuur een e-mail naar info@asbimotion.be of vul ons contactformulier in. Als je vragen hebt over andere diensten, zoals hoe wij projecten opvolgen, dan kan je ook daar terecht.

BENIEUWD WAT WIJ VOOR U
KUNNEN BETEKENEN?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Asbimotion