Attest om asbest te verwijderen

Wil je graag een attest verkrijgen om asbest te mogen verwijderen? De wetgeving bepaalt wie zo’n attest mag uitschrijven.

Veiligheid voorop
Vaktechnische kennis
Scherpe prijzen

Asbimotion uit Oud-Turnhout, nabij Turnhout, heeft heel wat ervaring als asbestconsultant en staat zijn klanten bij voor verschillende zaken. Doe een beroep op onze deskundigen als je een attest voor asbestverwijdering in regio Antwerpen wilt verkrijgen.

Een attest laten opmaken om asbest te verwijderen

Momenteel zijn werkgevers verplicht om over een asbestattest te beschikken. In zo’n attest wordt onder andere omschreven hoe je bedrijf de asbestverwijdering moet aanpakken. Een erkende asbestverwijderaar moet de asbesthoudende materialen in het gebouw of de installatie ontdoen van asbest en dat volgens de strikte veiligheidsprocedures die opgenomen zijn in de wetgeving. Als het attest aangeeft dat er een minder risicovolle asbestverwijdering moet gebeuren in je gebouw of installatie dan kan je een aannemer of een zelfstandige inschakelen. Zij werken via de methode ‘eenvoudige handelingen’.

werkman

MEER VAN ONZE DIENSTEN ZIEN?

HEEFT U NOG
EEN VRAAG?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contacteer ons voor meer informatie omtrent het attest om asbest te verwijderen

Als je een attest wil om asbest te verwijderen, neem dan zeker contact op met ons team van experten. Stuur een e-mail naar info@asbimotion.be of vul ons contactformulier in. Wij vertellen je meer over het attest omtrent asbestverwijdering en gaan aan de slag om dit asbestattest voor jou op te stellen. Daarna kunnen wij de verwijdering in gang zetten en het sloopopvolgingsplan opstellen.

Asbimotion