Asbestinventarisattest verkrijgen in regio Antwerpen

Een asbestinventarisattest is verplicht voor alle gebouweigenaars in Antwerpen en bij uitbreiding in heel Vlaanderen tegen 2032.
Veiligheid voorop
Vaktechnische kennis
Scherpe prijzen

Een asbestinventarisattest dient aanwezig te zijn in woningen in Antwerpen en bij uitbreiding in heel Vlaanderen tegen 2032. Om zo’n asbestinventarisattest te bekomen, moeten er eerst enkele andere zaken in orde gebracht worden. Gelukkig kan je daarvoor beroep doen op Asbimotion uit Oud-Turnhout. Met meer dan 13 jaar ervaring in het vakgebied kan je rekenen op een vlotte samenwerking.

Waarom hier je asbestinventarisattest laten opmaken?

Als deskundig bureau en als asbestconsultant, klop je bij ons aan als je een asbestinventarisattest nodig hebt. De huidige wetgeving zorgt ervoor dat werkgevers over een asbestattest dienen te beschikken voor de gebouwen waar hij of zij werknemers tewerkstelt. Vlaanderen wil daarin een stap verder gaan om te zorgen voor een asbestveilige omgeving. Daarom moeten alle gebouweigenaars tegen 2032 over een asbestinventarisattest beschikken. Wij komen eerst lang voor een grondige asbestinspectie. Daarna gaan we aan de slag om de verplichte asbestinventaris op te maken en stellen wij het attest op.

werkman

MEER VAN ONZE DIENSTEN ZIEN?

HEEFT U NOG
EEN VRAAG?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ontvang meer informatie over de regelgeving en onze diensten

Neem contact op met ons team van specialisten om meer informatie te ontvangen over het asbestinventarisattest. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@asbimotion.be en via het contactformulier. Ook als je vragen hebt over onze diensten, zoals onze projectopvolging, kan je contact opnemen met ons.

Asbimotion