Asbestinventarisattest verkrijgen in regio Antwerpen

Een asbestinventarisattest is verplicht voor alle gebouweigenaars in Antwerpen en bij uitbreiding in heel Vlaanderen tegen 2032.

Veiligheid voorop
Vaktechnische kennis
Scherpe prijzen

Om zo’n asbestattest te bekomen, moet er eerst een inspectie van het gebouw of de installatie gebeuren. Daarvoor kan je een beroep doen op Asbimotion uit Oud-Turnhout, niet ver van de stad Turnhout. Met meer dan 13 jaar ervaring in het vakgebied kan je rekenen op een vlotte samenwerking.

Een asbestinventarisattest laten opmaken in de omgeving van Antwerpen

Als deskundig adviesbureau en als asbestconsultant, klop je bij ons aan voor een asbestinspectie, het opstellen van een asbestinventarisattest, en zo veel meer. De huidige wetgeving verplicht werkgevers om over een asbestattest te beschikken voor de gebouwen waar hij of zij werknemers tewerkstelt. Vlaanderen wil daarin een stap verder gaan om te zorgen voor een asbestveilige omgeving. Daarom zijn alle gebouweigenaars in Antwerpen of elders in Vlaanderen verplicht om tegen 2032 over een asbestinventarisattest te beschikken.

werkman

MEER VAN ONZE DIENSTEN ZIEN?

HEEFT U NOG
EEN VRAAG?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Ontvang meer informatie over de regelgeving en onze diensten

Neem contact op met ons team van specialisten om meer informatie te ontvangen over de verplichting van het asbestinventarisattest voor alle gebouweigenaars in Antwerpen en elders in Vlaanderen. Je kan ons bereiken via het e-mailadres info@asbimotion.be en via het nummer 0496 72 60 93. Ook als je vragen hebt over onze diensten, zoals onze projectopvolging, kan je contact opnemen met ons.