Asbestinspectie

Laat een asbestinspectie uitvoeren door een van onze deskundigen om vlot een geldig asbestattest te bekomen.

Veiligheid voorop
Vaktechnische kennis
Scherpe prijzen

Asbimotion uit Oud-Turnhout, nabij de stad Turnhout, is een ervaren asbestconsultant die jou helpt bij je asbestproject. Doe een beroep op onze expertise voor degelijk asbestadvies, de opmaak van een sloopopvolgingsplan, projectopvolging -en beheer van A tot Z, enzovoort. Ons ervaren adviesbureau staat met andere woorden voor jou klaar voor alles rondom asbest.

Asbestinspectie: de eerste stap richting een verplicht asbestattest

De specialisten van ons bedrijf hebben de juiste opleiding genoten om een asbestinspectie uit te voeren. Dat houdt in dat een van onze deskundigen je gebouw of installatie komt inspecteren en staalafnames komt uitvoeren om een asbestinventaris te kunnen opstellen. Op die manier kan er een algemeen rapport worden samengesteld. Een inventaris is bovendien nodig om een verplicht asbestattest te verkrijgen. Verder voeren wij al onze werkzaamheden op een veilige en efficiƫnte manier uit.

werkman

MEER VAN ONZE DIENSTEN ZIEN?

HEEFT U NOG
EEN VRAAG?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Schakel onze deskundigen in voor een asbestinspectie

Heb je interesse om samen te werken met Asbimotion? Of wil je meer weten over asbestinspectie, de prijs voor de opmaak van een asbestinventaris of heb je algemene vragen voor ons bedrijf? Neem dan contact op met ons deskundige team. Dat kan via het e-mailadres info@asbimotion.be en via het nummer 0496 72 60 93.

Asbimotion