Asbestinspectie

Laat een asbestinspectie uitvoeren door een van onze deskundigen om vlot een geldig asbestattest te bekomen.

Veiligheid voorop
Vaktechnische kennis
Scherpe prijzen

Laat een asbestinspectie uitvoeren door een van onze deskundigen om vlot verdere attesten te verkrijgen en werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Asbimotion uit Oud-Turnhout, nabij de stad Turnhout, is een ervaren asbestconsultant die jou helpt bij je asbestproject. Doe een beroep op onze expertise!

Waarom is een asbestinspectie zo belangrijk?

Een asbestinspectie in je woning in van belang om verdere taken te kunnen uitvoeren, om uiteindelijk een asbestattest te verkrijgen. Zonder deze inspectie is er geen overzicht van wat asbest aanwezig is in je woning. De specialisten van ons bedrijf hebben de juiste opleiding genoten om een asbestinspectie uit te voeren. Dat houdt in dat een van onze deskundigen je gebouw of installatie komt inspecteren en staalafnames komt uitvoeren om een asbestinventaris te kunnen opstellen. Op die manier kan er een algemeen rapport worden samengesteld. Een inventaris is bovendien nodig om een verplicht asbestattest te verkrijgen. Verder voeren wij al onze werkzaamheden op een veilige en efficiƫnte manier uit.

werkman

MEER VAN ONZE DIENSTEN ZIEN?

HEEFT U NOG
EEN VRAAG?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Schakel onze deskundigen in voor deze inspectie

Heb je interesse om samen te werken met Asbimotion? Neem dan contact op met ons deskundige team. Dat kan via het e-mailadres info@asbimotion.be of door ons contactformulier in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk terug contact met je op om een afspraak te maken en langs te komen voor de asbestinspectie van je woonst.

Asbimotion