Asbesthoudende materialen in regio Turnhout

Asbesthoudende materialen kunt u aantreffen in woningen en installaties in regio Turnhout, Antwerpen en bij uitbreiding de rest van Belgiƫ.

Veiligheid voorop
Vaktechnische kennis
Scherpe prijzen

Asbimotion is een asbestconsultant uit Oud-Turnhout, nabij de stad Turnhout, die je kan bijstaan voor de opmaak van een asbestinventaris, offertevergelijking, projectopvolging, het beheer van de asbestverwijdering, en meer. Lees hieronder meer over de verschillende soorten asbesthoudende materialen die er bestaan in Turnhout, Antwerpen en andere plaatsen in Belgiƫ.

Welke asbesthoudende materialen bestaan er in Turnhout, Antwerpen en op andere locaties?

Asbesthoudende materialen die zich in je woning of installatie in regio Turnhout, Antwerpen bevinden, kunnen we opsplitsen in twee soorten: hechtgebonden asbest en niet-hechtgebonden asbest. Hechtgebonden asbest is te vinden in dakleien, imitatiemarmer, bloembakken, vloertegels uit kunststof, asbesthoudende tegellijm, enzovoort. Niet-hechtgebonden asbest tref je aan in plaasterisolatie rond leidingen, afdichtingskoorden, asbesthoudende pakkingen en dichtingen, enzovoort. In Turnhout, Antwerpen en in de rest van Vlaanderen moeten gebouweigenaars vanaf 2032 over een verplichte asbestinventaris beschikken.

werkman

MEER VAN ONZE DIENSTEN ZIEN?

HEEFT U NOG
EEN VRAAG?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Schakel ons in om het aanwezige asbest in kaart te brengen

Doe een beroep op onze deskundigen om de asbesthoudende materialen in je woning en installaties in regio Turnhout, Antwerpen in kaart te brengen. Heb je vragen over het attest om asbest te verwijderen? Of wil je meer weten over de wetgeving omtrent een asbestinventaris? Neem dan contact op met ons team via het e-mailadres info@asbimotion.be en via het nummer 0496 72 60 93. Wij koppelen snel terug naar jou en nemen uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden. Lees alvast meer over ons bedrijf en onze diensten.

Asbimotion